Tőzegáfonya rendelése

Érdekességek

Kicsi a bogyó, de erős:

A tőzegáfonya antibakteriális és antioxidáns hatása

- A tőzegáfonyalé a fogyasztást követő 8 órán belül képes megakadályozni a nem kívánatos baktériumok megtapadását. Többek között a rettegett E. coli baktériummal is sikeresen veszi fel a harcot, így segít a húgyúti fertőzések megelőzésében.

- In vitro kísérletek kimutatták, hogy a tőzegáfonyalé korlátozza az E. coli baktérium szaporodási képességét. Ezzel a tulajdonságával megakadályozhatja a fertőzés kialakulását és súlyosra fordulását.

- Átlagosan háromból egy nő átesik húgyúti fertőzésen élete során, ez az egyik leggyakoribb panasz, amivel nőgyógyászhoz fordulnak

- Amennyiben már kialakult a fertőzés, mindenképpen antibiotikum kúrát kell alkalmazni, ilyen esetben a tőzegáfonyalé kiegészítő kezelésként jöhet szóba.

- A tőzegáfonyalé a fogszuvasodás kialakulását is megakadályozhatja, mert olyan enzimeket tartalmaz, amelyek megküzdenek a szánkban található baktériumokkal és így gátolják a plakk képződést.  

- A tőzegáfonyának nagyon magas a flavonoid -és polifenol tartalma: az egyik legegészségesebb gyümölcs, erős antioxidáns hatása van. 

Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!